Krykker påvirker æstetik - kvindelige ældre

- Jun 12, 2018-

Når folk er gamle, er der meget balance, og de har brug for krykker til at hjælpe sig selv. Skønheden i skønheden er imidlertid almindelig for alle mennesker. Det samme gælder for ældre mennesker. Krykker, der påvirker udseendet, nogle af de ældre, der elsker skønhed at sige det.

Nogle ældre kvinder bekymrer sig om krykker, der påvirker udseendet, så ofte bruger indkøbsvogne eller cykler til at opretholde balancen, faktisk er denne tilgang ikke korrekt. Walking på krykker, spredning af byrden på den syge side til bagagerummet gennem krykker,

Samtidig med nedsættelse af ledbelastningen og forebyggelse af ledskader reduceres risikoen for fald. Skubbe en vogn eller cykel begrænser rækkevidden af aktiviteter og er ikke så fleksibel og praktisk som walking sticks. Undgå derfor at bruge denne krykke.

Når man vælger krykker, anbefales det, at gamle mennesker bærer flade sko til at stå med begge hænder naturligt hængende og derefter måle afstanden mellem håndledets og jordens vandrette striber. Denne størrelse er den ideelle længde af krykkerne. Bunden af krykken skal have gummi, fordi gummi og jord

Friktionskraften er stor, det kan holde stavene lyse og stabile, når det rører jorden, og det glider ikke.

Der er flere former for krykker til de ældre, og hvilke er sikrere. Med fire fødder er der afføring. De fire hjørner er sikrere. Med en afføring mere praktisk. Med en stok er det sikrere.