Hvordan man bruger er vigtigere end kørestolspris

- Jun 12, 2018-

1. Patienten sidder i rullestolens midterstilling med en opretstående stilling, læner sig tilbage og kigger opad. Hofteleddet holdes ved ca. 90 °. Hvis du ikke kan balancere dig selv, skal du vedhæfte et sikkerhedssele for at sikre patienten.

2, træning af muskelstyrke for at styrke stamme muskelstyrken og kontrol af træningen for at sikre, at patienterne sikkert kan sidde i en kørestol til en række aktiviteter. Træning vælger ofte som brosport, slug balance, sit-ups og så videre. Brug dumbbells, barbells og andre øvelser til at styrke overkroppen muskelstyrke og udholdenhed for at sikre, at den øvre del har tilstrækkelig støtte.

3. Træningsoverførselstræning For at patienterne skal kunne bruge kørestole uafhængigt til at gennemføre forskellige overførsler, skal de instrueres til at udføre specialiseret rehabiliteringstræning. Kirkepatienter bruger uafhængigt forskellige overførselsteknikker, som f.eks. At flytte fra seng til seng, flytte op og ned, sidde på en seng, gå på kørestol, kørestol i seng eller stå i en kørestol eller flytte til en anden stol.

I tilfælde af et trin skal du øve på at løfte det lille hjul foran kørestolen opad, vippe kørestolen bagud, placere det lille hjul på trinene først og derefter skubbe de store hjul over trappen.

4, for at forhindre tryk sår ud af kørestolen for lang tid patienter, skal dekomprimeres en gang hvert 30 minuters balder, det vil sige med begge hænder for at støtte kørestolen, så hofterne hænger og vedligeholdes ca. 15 sekunder. På samme tid skal du være opmærksom på trykket af alle de benede fremtrædelser.

5, sikkerhed uddannelse for at udføre sikkerhedsuddannelse for patienter, for at hjælpe patienter med at udvikle vanen med at bremse håndbremser kørestol; styrke beskyttelsen. Beskyttelsesbælter bruges på passende dele af kørestolen (bryst, hofte) for at lette patientens fiksering.