Spørgsmål om vedligeholdelse af elektriske kørestolsbatterier

- Jun 12, 2018-

El-kørestolsbatteriets levetid er ikke kun relateret til produktkvaliteten hos den elektriske kørestolsproducent og systemets konfiguration af scooteren, men har også meget at gøre med brug og vedligeholdelse af forbrugerne. Derfor er det på samme tid, når man anmoder om fabrikantens kvalitet, meget vigtigt at forstå og beherske nogle af vedligeholdelseskendskabet til elektriske kørestolsbatterier.

1. Temperaturbatteriets kapacitet har stor indflydelse; Derfor oplades batteriet på dette tidspunkt også hensigtsmæssigt.

2. Hold batteriets overflade ren, og forbyd langvarig eksponering (især ved opladning) ved opbevaring af bilen, da den elektriske kørestol opbevares på et køligt, ventileret og tørt sted så vidt muligt.

3, for at opretholde integriteten af de øvrige dele af køretøjet, udskift sliddele, reducere batteriet for at gøre noget arbejde, forbedre strømforbruget.

4, "spise tilstand", for at udvikle en vane med at opretholde batteriet fuld strømtilstand, uanset om du kører 10 ~ 50Km hver dag, bør tilføjes til opladning. Hold batteriet i en "fuld stand" i lang tid.

5. Regelmæssige dybudladninger anbefales; dybe udledninger anbefales efter to måneder.

6, forbudt tab af ellagring Elektrisk kørestol batteriladelse tab vil alvorligt påvirke levetiden, hvis tomgangstiden er længere, jo mere alvorlig skade på batteriet.

7, stor strømudladning på batteriet har lidt skade; går derfor ikke ind for overbelastning.