Rullestol køb kræver mere opmærksomhed på detaljer

- Jun 12, 2018-

Rullestol størrelse

Den første faktor at overveje, når du vælger en kørestol, er kørestolens størrelse. Forkert størrelse, uanset hvor godt kørestolen ikke er for dig. De vigtigste dele af kørestolen, der bærer vægt, er omkring hofterne, ischial tuberositeterne, omkring lårbenet, rundt om axillen og omkring scapulaen. Størrelsen på kørestolen, især sædets bredde, sædets dybde, ryglænets højde og afstanden fra fodstøtten til sædekuffen, hvis det ikke er hensigtsmæssigt, kan påvirke blodets kredsløbs fokusområde , der forårsager hudabsorption og endog tryksår. Så det første, vi skal overveje, er størrelsen på kørestolen.

Samtidig afhænger det af, om kørestolenes hjulrotation er fleksibel, om sædets materiale er stærk og holdbar, om belægningen og belægningen af rammen er defekt, om foldningen er fleksibel og praktisk, og om eller ikke er sædets vinkelmål komfortable og passende. Har det været brugt tror jeg, at alle, der køber en kørestol, ønsker at købe en ny.

Derudover er det også nødvendigt at overveje, om bredden af den valgte kørestol er matchet med bredden af sin egen hjemmedør. Ellers er det også et stort problem at købe og tage hjem døren. Hvis en familie har en bil, er det stadig nødvendigt at overveje, om bilens bagagerum kan installeres. Hvis det er ubelejligt at bruge luft, kan du også vælge et solidt dæk. I betragtning af bekvemmelighed og anvendelighed som udgangspunkt skal du overveje omfattende.

Kørestole

1. Når kørestolen ikke bruges i lang tid, skal den placeres på et køligt og tørt sted. Placer det ikke på et fugtigt sted i lang tid for at undgå brodering. Undgå at stable tunge genstande i kørestole.

2. Sædet skal skrubbe og desinficeres regelmæssigt for at forhindre spredning af skimmel og opretholde hygiejne. Sundhedsarbejde bør placeres først.

3. Kontroller hver fiksering regelmæssigt hver måned, og tilsæt smøremiddel til dækene til qi og rotation. Regelmæssig fysisk undersøgelse af kørestole.