Kørestolssortiment og brugsmuligheder

- Jun 12, 2018-

Kørestole er blevet mere end bare handicappede og har langsomt kommet ind i hvert hjem som et transportmiddel til ældre.

Kørestole brød op og skubbet kørestole og elektriske kørestole.

Rullestolens materiale er opdelt i aluminiumslegeringsmateriale i luftfart, aluminiumlegeringsmateriale, stålrør og stålrørspray og andre materialeværdier bestemmer kørestolens vægt og soliditet.

Forskellen i stil, selvhjælp og hjælp er forskellen mellem det store hjul og det lille hjul. Det store hjul kan drives af ældre eller patienten. Hjulet kan kun gå med hjælp fra andre.

Forskellen i detaljer er forskellen i puder. Nogle kørestole er designet til at fokusere på humaniserede funktioner. Der er måtter til vinter og sommer, der er kendetegnet ved køligt om vinteren og køligt om sommeren med tykke svampemåtter om vinteren og åndbar anti-acne måtter om sommeren. , gå ud for at spille for at lette foldesektionen, kan vægtforøgelsen også vælge en forstærket kørestol, så du kan vælge efter deres egen situation.

Karakteristika ved elektriske kørestole er værktøjer til handicappede eller sunde ældre til brug til transport. Elektriske kørestole kan reguleres i hastighed, elektronisk version af linjeprocessen, høj følsomhed, automatisk bremsefunktion, sørge for ældres sikkerhed i øvelsen. Det er enkelt og bekvemt, så de ældre kan gå ud og spille alene. Det er ikke længere alene.