High Performance kørestole til ældre

- Jun 12, 2018-

Kørestole Dette er en type kørestol, der er designet til at blive brugt af nogle mennesker. Den bruges i stedet for mennesker med ubelejlige fødder. Hovedmængden er deaktiveret eller gammel. Følelser er ikke så gode som at gå. Så du kan bruge en kørestol til at rejse. Dette var først designet af mennesker. Det kan kun skubbes af mennesker. Der er håndtag på bagsiden af denne bil, der er specielt brugt til vogne, eller det er mere besværligt for patienterne at manuelt styre dette hjul for at udføre styring. Senere designer folk. Ud af en bedre kørestol kræver det ikke manuel betjening.

Udførelsen af den elektriske intelligente kørestol er meget stærk. Hele kroppen kontrolleres af maskinen. Stedet er under hånden. Så det er meget praktisk. Bilens kraft er forsynet med et stort lithiumbatteri for at give kinetisk energi. Afsked med arbejdskraften til at styre bilen, kørestolens hastighed kan styres af knapper, og det er også meget enkelt og bekvemt at trække sig tilbage. Maskinen er fleksibel og er en god assistent til ældre og handicappede.

Rullestolen vil fortsætte med at blive forbedret, udformet efter folks krav til at opfylde folks forskellige behov, du kan nemt styre operationen uden at bruge arbejdskraft, i stedet for foden fremad og bagud, og den kan også ligge fladt eller forlænge for at gøre folk mere komfortabel.