Child Walker with Wheels

Child Walker with Wheels

Aluminium barnevogn med hjul Beskrivelse: THZ966L (S) -2.5 '' er en aluminiums barnevogn med hjul, rullestolen er foldet aluminiumsramme med bronzefarve. Rammen er to fronts hjul 2,5 tommer og to plastikgummi spidser. Juster højden fra 52cm til 62 cm med 5 niveauer. Funktioner: "...

Produktdetaljer

Aluminium barnevogn med hjul


Beskrivelse:

THZ966L (S) -2.5 '' er en aluminium barnevogn med hjul, rullestolen er foldet aluminiumsramme med bronzefarve. Rammen er to fronts hjul 2,5 tommer og to plastikgummi spidser. Juster højden fra 52cm til 62 cm med 5 niveauer.


Funktioner:

»Aluminium barnevogn med hjul

»Foldende aluminiumsramme med bronzefarve

»To fronts hjul 2,5 tommer og to plastikgummi spidser

»Juster højden fra 52cm til 62 cm med 5 niveauer

»Pakke: 4 stk. Pr. Karton


Funktioner at overveje i en Front Wheel Walker


Ramme Materiale

Mange vandrere er lavet af aluminium eller stål. Mens aluminium giver en let, men robust rullator, er stål stadig stærkere og længerevarende.


De fleste forhjulstrengere bruger en 1-tommers diameter ramme.


Du vil ofte høre virksomheder, der reklamerer for deres brug af "anodiseret" aluminium. Anodisering af et metal er som at give det en finish. Resultatet er aluminium, der er mere holdbart og korrosionsbestandigt. Det bruges i skyskrabere til satellitter til at forlænge metalets liv og er miljøvenlig.


håndtag

Mens håndgreb kan virke mindre, vil de være det område, hvor du placerer de fleste, hvis ikke al din vægt. Nogle håndtag er ribbet, som giver tekstur og hjælper dig med at holde et fast greb. Et håndtag kan også være kontureret eller formet, så din vægt spredes mere jævnt over din hånd. Formen på dine håndtag kan hjælpe med til at forhindre skade på håndledene.


Et par vandrere indeholder latex i deres håndtag, så hvis du har latexallergi, skal du sørge for at søge efter en latexfri etiket.


Justerbar højde

Mens du skal lave dine egne målinger, før du køber en walker, er det godt at have mulighed for at tilpasse. Din højde kan variere afhængigt af de sko, du har på dig. Det kan godt være, at du foretrækker at holde din walker lidt højere eller lavere end du oprindeligt målte.


At holde dine håndled i en behagelig vinkel er afgørende for korrekt og sund brug. At kunne justere din walker vil højden sikre, at du holder den bedste vinkel og kropsholdning, når du nyder din mobilitet.


Hot Tags: barnevogn med hjul, Kina, leverandører, producenter, engros, billig, lavet i Kina

Undersøgelse

You Might Also Like