Front Wheel Walker

Front Wheel Walker

Aluminium forhjulsvalser med sammenklappelig ramme Beskrivelse: THZ964L-5 '' er en aluminium forhjulsvalser med sammenklappelig ramme, rullestolen er foldet aluminiumsramme med kedelig sølvfarve. Rammen er to fronts hjul 5 tommer og to plastikgummi spidser. Juster højden fra 82cm til 100 cm med 8 ...

Produktdetaljer

Aluminium forhjulsvogn med foldbar ramme


Beskrivelse:

THZ964L-5 '' er en aluminium forhjulsvalser med sammenklappelig ramme, walkeren er foldet aluminiumsramme med kedelig sølvfarve. Rammen er to fronts hjul 5 tommer og to plastikgummi spidser. Juster højden fra 82cm til 100 cm med 8 niveauer.


Funktioner:

»Aluminium forhjulsvogn med foldbar ramme

»Foldet aluminiumsramme med kedelig sølvfarve

»To fronter hjul 5 tommer og to plast gummipip

»Juster højden fra 82 cm til 100 cm med 8 niveauer

»Pakke: 4 stk. Pr. Karton


Hvorfor bruge en Front Wheeled Walker?

Den største fordel ved at bruge en forhjulsvogn er øget mobilitet.

Med hjul på forenden behøver du ikke løfte walker hver gang du tager et skridt. Hvis du ikke har overkroppen styrke eller udholdenhed til at bruge en grundlæggende vandrer komfortabelt, kan en hjulindstilling stadig give balance, men gør bevægelsen nemmere.


Du kan bevæge dig hurtigere med en forhjulsvalser, men den er stadig jordet af de to bagben. Mange produkter tilbyder glidebestandige hætter eller glidehætter til bagbenene.


Slip-resistente hætter er lavet af et materiale som gummi, hvilket forhindrer trollkassen i at glide på glatte overflader. Glide caps, eller glider, hjælper en walker flytte mere glat og hurtigt over en overflade. Nogle mennesker har brugt tennisbolde til at opnå samme formål, men fagfolk anbefaler at bruge rulleskøjter.


Hot Tags: forhjul walker, Kina, leverandører, producenter, engros, billige, lavet i Kina

Undersøgelse

You Might Also Like