Aluminium Kørestol med stort hjul

Aluminium Kørestol med stort hjul

Tromlebremse aluminium sammenklappelig kørestol Den store Aluminium Big Wheel transportstol leverer en let, kompakt mobilitetsløsning med den ekstra bekvemmelighed af store 22 "baghjul og dobbelt håndbremser. Den store Big Wheel aluminiumtransportstol er tilpasset til dig i ...
Chat nu

Produktdetaljer

Tromlebremse aluminium foldbar kørestol


Den store Aluminium Big Wheel transportstol leverer en letvægts, kompakt mobilitetsløsning med den ekstra bekvemmelighed af store 22 "baghjul og dobbelt håndbremser. Den store Big Wheel aluminiumtransportstol er tilpasset dig i to sidebreds 18" og 20 " med dit valg af attraktiv rammefinish Electric Blue og Electric Red. De slidstærk polstret nylon siddepladser og polstret vinyllænstøtter med fuld længde sikrer behagelig rejse, hvor livet tager dig.


● Dual bremse- / hjullås kontroller på håndtagene gør det muligt at bremse eller låse baghjulene på plads. Bremsefunktionerne og hjullåsen fungerer selvstændigt og giver maksimal kontrol

● Standard venstre og højre bagmonterede kurvehjælpemidler i forbindelse med de store 22 "hjul gør det muligt for stolen let at overvinde kant og tærskler.

● Aftagelige fodstøtter med flip up fodplader giver justerbar komfort og nem overførsel til brugeren. Polstret nylonkælvstøtte med velcrolukning.

● Praktisk foldet rygstøtte og folderamme med bærehåndtag giver mulighed for nem og nem at administrere opbevaring og rejse. Standard bagagerum med velcro-lukning holder personlige ejendele sikkert og tæt ved hånden.


Beskrivelse:

THL975LAH er en tromlebremse af aluminium, der kan rulles op, det er en slidstærk aluminiumsramme med anodiseret finish og let at folde kørestolen. Aluminium foldet kørestol har sikkerhedssele, sædet Med høj kvalitet nylon polstring og nem at rengøre.


Funktioner:

»Slidstærk aluminiumsramme med anodiseret finish

»Nem at folde sammen med halv foldet ryglæn

»6" PVC fronthjul

»22" baghjul med PU-dæk

»Skub til låsebremser.

»Tromlebremse med forenet bremse til ledsager for at stoppe kørestolen

»Vip armlen op

»Aftagelig fodstøtte med aluminium fodplade

»Polstret nylonbetræk er slidstærkt og let at rengøre


Undersøgelse