Folding Aluminium Wheelchair

Folding Aluminium Wheelchair

Foldende kørestol med faste fodstøtter med plastikplader Beskrivelse Tonghe foldet kørestol, 265 lbs. Vægtkapacitetsrammen er bygget til at vare. Under sin strenge holdbarhedsprøvning emitterede Tonghe-rammen 20 års pålidelig ydeevne! Dens ensartede sidevinduer og trearmede ...

Produktdetaljer

Foldende kørestol med faste fodstøtter med plastikplader


Beskrivelse

Tonghe foldet kørestol, 265 lbs. Vægtkapacitetsrammen er bygget til at vare. Under sin strenge holdbarhedsprøvning emitterede Tonghe-rammen 20 års pålidelig ydeevne! Dens ensartede sidearkanter og trearms tværs, der låses inde i sidevinduerne, reducerer bevægelige dele og giver denne foldbare kørestol en mere stiv kørekvalitet

Tonghe er bemærkelsesværdigt let at servicere. Mange af de mest almindelige justeringer, herunder tyngdepunkt, sædehøjde, camber og ryghøjde, kan laves på mindre end et minut og kun bruge et værktøj. Tongheens lavt vedligeholdelsesdesign vil få dig tilbage til det, du elsker på ingen tid.

Uanset om du er foddrevne eller spiser middag med din familie, giver Tonghe's super lave sædehøjder dig friheden til at bevæge dig om dit miljø med lethed. En 13 "sædehøjde kan opnås med 5" hjul, der giver dig mulighed for at manøvrere over tykke tæpper eller udendørs forhindringer.


Funktioner

● Fold for nem opbevaring

● Vægtkapacitet 265 lbs.

● Slidstærk aluminiumsramme

● Kan tilpasses meget

● Gratis forsendelse


Beskrivelse:

THL868LJ er en foldet kørestol med faste fodstøtter med plastikplader, den er en slidstærk aluminiumsramme med anodiseret finish og let at folde kørestolen. Aluminium foldet kørestol har forenet bremse, sædet Med høj kvalitet nylon polstring og nem at rengøre. Sædebredde er 46cm.


Funktioner:

»Slidstærk aluminiumsramme med anodiseret finish

»Let at folde

»8" PVC fronthjul

»24" baghjul med PU-dæk

»Skub til låsebremser

»Med forenet bremse til ledsager for at stoppe kørestolen

»Fast armlæn

»Faste fodstøtter med plastikplader

»Polstret nylonbetræk er slidstærkt og let at rengøre


Hot Tags: foldning aluminium kørestol, Kina, leverandører, producenter, engros, billige, lavet i Kina

Undersøgelse

You Might Also Like