Letvægts Manuel kørestol

Letvægts Manuel kørestol

Letvægts manuel kørestol med sort farve Letvægts Manuel kørestole Letvægts kørestole er langt de mest almindelige kørestole i brug i dag. De er relativt billige og tilbyder en bred vifte af muligheder og konfigurationer for at gøre brugeren så komfortabel som muligt og ...
Chat nu

Produktdetaljer

letvægts manuel kørestol med sort farve


Letvægts Manuel kørestole

Letvægts kørestole er langt de mest almindelige kørestole i brug i dag. De er relativt billige og tilbyder en bred vifte af muligheder og konfigurationer for at gøre brugeren så komfortabel som muligt, og stolen er funktionel til uafhængig mobilitet med minimal indsats fra brugeren.

Mens alle disse valgmuligheder og konfigurationsvalg giver brugeren mulighed for at optimere kørestolen til deres brug, er opgaven med at vade gennem alle valgmulighederne ved køb af kørestol skræmmende, men de fleste producent- og forhandlerordresedler er indstillet til at arbejde gennem hver komponent i en organiseret herregård, der vil forenkle tingene.


De er designet til brugere, der skal bruge stolen dagligt til de fleste af deres mobilitetsbehov og tilbringe mange timer om dagen i kørestolen.

Sædebredder og dybder

Sædebredder til lette kørestole vil normalt være 16 ", 18" eller 20 "brede, men nogle modeller tilbyder ulige størrelser som f.eks. 15", 17 "og 19" og et par tilbyder børns størrelser som 12 ", 13" og 14 "sæder bredder.

Sæde dybder er normalt 16 "og 18" til lette kørestole, men nogle modeller vil gå til 20 "og modeller designet til at rumme børn kan bestilles så kort som 12". Små størrelser til sædedybde er også tilgængelige på nogle modeller.


Seat Heights

Sædehøjde er et andet område på lette kørestole, der kan specificeres. De fleste voksne kørestole har sædehøjde, før du lægger en pude på 17 "til 19", men kan variere i lette stole fra 13 "til 21". Ved angivelse af sædehøjden på en ny kørestol er det vigtigt at kende tykkelsen af den pude, der skal bruges og trækkes fra den ønskede færdige sædehøjde.


Rammer, Vægt & Kapacitet

Letvægts kørestole er normalt lavet af aluminium for at reducere vægten og vil folde fra side til side for nem opbevaring og transport. Fordi de har lettere konstruktion, har de også lavere vægtkapacitet i nærheden af 250 lbs.

Den samlede vægt af en letvægts kørestol vil være mellem 25 lbs. og 32 lbs. ifølge producenterne.

Desværre er der ingen standard til at rapportere vægten af en kørestol, og forskellige producenter vil veje deres produkter med forskellige valgmuligheder. De kan, eller måske ikke, omfatte vægten af armene eller fodstøttene eller andre komponenter.


Hjul, hjul og dæk

Baghjulene på denne kategori af kørestol er normalt tilgængelige i 20 ", 22" eller 24 "og har enten luftfyldte eller solide dæk.

De forreste hjul på lette kørestole kan være fra 4 til 8 mm, hvor de mest almindelige er 6 "eller 8". De 6 "og 8" størrelser er de eneste, hvor luftfyldte dæk er muligheder i de fleste tilfælde, men jeg anbefaler ikke luftfyldte dæk på hjul, da de har tendens til at gå bløde meget hurtigt, hvilket gør kørestolen svær at fremdrive.


bremser

Alle lette kørestole vil have bremser monteret i nærheden af frontrammen, som trykker på dækkene for at forhindre rullestolen i at rulle. Bremser på kørestol er ikke designet til at fungere som en bil eller cykel, de bruges kun til at "parkere" kørestolen og ikke bruges til at bremse den ned, når de flyttes.

Ved køb af denne kategori af kørestol har brugeren mulighed for at vælge bremser, som låser, når de enten skubbes fremad eller trækkes tilbage. En mulighed for disse bremser er bremseudvidelser, som gør bremserne nemmere at nå og giver brugeren mere gearing til at lette brugen.

En anden mulighed for denne kategori af kørestol er bakkeholdere, også kendt som klassehjælpemidler, som skubber mod kørestolenes hjul og forhindrer dem i at rulle bagud, mens de tillader at køre fremad, når de klatrer på skråninger.


armlæn

Armlæn på lette kørestole er sædvanligvis aftagelige og kan, eller måske ikke, vende tilbage ud af vejen for overførsler og nærmer sig borde og skriveborde.

En anden mulighed for armene er længden. Generelt er kørestole arme i enten fuld længde eller skrivebordslængde. Armene i fuld længde er ofte en hjælp til folk, der bruger armene til støtte, når de overføres, mens bordlængden tillader, at stolen placeres tæt på et bord uden at skulle fjerne eller vende dem ud af vejen.

En anden overvejelse er armhøjden. Standardarmene vil være 9 "eller 10" over sædeskinnerne, men når en pude er tilføjet, vil den effektive højde være 7 "til 8" og for kort for de fleste. Hvis armene er for korte, vil skuldrene falde ned, og brugeren slår ned og gør det ubehageligt at sidde i stolen, så producenterne kom med højdejusterbare arme, som er det bedste valg for de fleste.


fodstøtter

Letvægts kørestole har få muligheder for fodstøtte. De kommer normalt i 70 ° og 60 ° vinkler til voksne og stole, der er dimensioneret til børn, også mulighed for 90 °. Jo mindre benlængden eller den højere ønsker fødderne fra jorden jo lavere vinklen skal være. Stepper vinkler (70 ° og 90 °) vil også begrænse caster størrelser i de fleste rullestole til de mindre størrelser.

Der er et par footplate muligheder på lette kørestole. Brugeren har normalt valg af standard kompositmateriale (et plastikmateriale) eller aluminiumfodplader. Der er også fodplader, der er vinkeljusterbare til personer, der ikke er komfortable med at have fødderne fladt på standard fodplader.

Hævende benstøtter er også tilgængelige for lette kørestole og kan også have standard eller vinkeljusterbare fodplader.


Fordele

● Relativt billig ($ 1.000,00 - $ 2.000,00)

● Stærk (250 til 300 lbs. Kapacitet)

● Veludstyret til brugeren

● Mange muligheder

● Mange tilbehør

● Nogle justeringer

Ulemper

● Ingen justering af hjulplacering

● Tyngre end stive stole


Beskrivelse:

THL873LA er en letvægts manuel kørestol med sort farve, det er en slidstærk aluminiumsramme med anodiseret finish og sammenklappelig ryglænestol. Aluminium foldbar kørestol har PU øverste armlæn, sædet Med høj kvalitet nylon polstring og nem at rengøre.


Funktioner:

»Slidstærk aluminiumsramme med sortfarvet anodiseret finish

»Nem at folde sammen med foldbar ryglænestol

»6" PVC fronthjul

»20" baghjul med PU-dæk

»Skub til låsebremser

»Fast armlæn med PU top

»Faste fodstøtter med aluminium fodplader

»Polstret nylonbetræk er slidstærkt og let at rengøre


Undersøgelse