Kørestol med foldbar ryglæn

Kørestol med foldbar ryglæn

Letvægts Aluminium manuel Kørestol med foldbar ryglæn Rygløbssystem Ud over at se glat ud, var dette ryglænssystem specielt designet til at bryde uafhængighedsbarrierer ved at tilbyde en 360 ° række bevægelser i overkroppen og reducere hele vægten af hele kørestolen ...
Chat nu

Produktdetaljer

Letvægts Aluminium manuel Kørestol med foldbar ryglæn


Ryglæn system

Ud over at se slank ud, var dette ryglænssystem specielt designet til at bryde uafhængighedsbarrierer ved at tilbyde 360 ° række bevægelser i overkroppen og reducere totalvægt af hele kørestolssystemet. Freestyle ryglæn er tilgængelig på Quickie's premium ultra letvægts manuel kørestol, 7R.


Montering Hardware

Ryglæns monteringsudstyr påvirker en række vigtige områder, der skal tages i betragtning, når man vælger et ultra letvægts manuel kørestolssystem, herunder bærbarhed og kørestolens samlede vægt. Tidligere i denne måned lancerede Sunrise Medical RH og RHF Hardware. Denne hardware er specielt optimeret til ultralette manuelle kørestole med en 25% reduktion i vægt sammenlignet med standard hardware.


Beskrivelse:

G02LAJ er et letvægtsaluminiums manual. Rullestol med foldbar ryglæn. Den har sammenklappelig ryglæn og ensartede håndbremser, holdbar aluminiumsramme med høj kvalitet nylonbetrækpude og nem at rengøre. Sædebredde har 16 '', 17 '' og 18 '', 20 '', 22 '' (dobbeltkryds)


Funktioner:

»Slidstærk aluminiumsramme af flydende lak

»200 * 50PU hjul

»20 '' hurtigudløseligt baghjul med PU-dæk

»Skub til låsebremser

»Forenede bremser til ledsager for at stoppe kørestolen

»Flip up og aftagelig armlæn med PU top

»Aftagelig benstøtte

»Nylon polstring pude af høj kvalitet og nem at rengøre


图片 7.jpg

Undersøgelse