Foldbart stål Wheelchair

Foldbart stål Wheelchair

Sammenfoldelig kørestol med dobbeltkors En foldbar ramme er vigtig Foldbare kørestole er den nye norm i kørestolsbrug, den foldbare og lette ramme er blevet meget populær blandt kørestolsbrugere, der foretrækker at bruge en letvægts kørestol, som også kan foldes til ...
Chat nu

Produktdetaljer

Sammenfoldelig kørestol med dobbeltkors


En foldbar ramme er vigtig

Sammenfoldelige stålruller er den nye norm i kørestolssamfundet. Den foldbare og lette stel er blevet meget populær blandt kørestolsbrugere, der foretrækker at bruge en letvægts kørestol, der også kan foldes for nemheds skyld og for at øge den tid det tager at gøre din daglige rutine.

Sammenfoldelig er synonymt med ordet Foldable, de betyder det samme, når de bruges foran ordet "kørestol", stolen er sammenfoldelig, herunder sædet, undertiden ryglæn, foldbare fodstøtter eller i nogle tilfælde sammenklappelige push bars for caregiver propelled kørestole.

Tonghe tilbyder letvægts sammenklappelige kørestole, der kan foldes og har en lys ramme, vi dækker over 10 forskellige kategorier af kørestole, der kan sammenklappes, vi giver sammenklappelige ergonomiske kørestole, lette kørestole, ultralette kørestole, transportkørestole, bariatriske kørestole, kørestole, hvilestoler , pædiatriske kørestole og standard kørestole, der kan foldes.


Beskrivelse:

THL874 er en Sammenfoldelig kørestol med dobbeltkors,

Det er en forkromet stål manuel kørestol og let at folde kørestolen. sædet med PVC sæde og ryglæn for nem at rengøre.


Funktioner:

»Krommet stål manuel kørestol med hård pude

»Let at folde

»8" PVC forhjul

»24" baghjul med faste dæk

»Skub til låsebremser

»Fast armlæn, armpanelet er rustfrit stål

»Faste fodstøtter med aluminium fodplader

»PVC sæde og ryglæn er holdbare og nemme at rengøre


Undersøgelse