Heavy Duty Kørestole

Heavy Duty Kørestole

Tunge kørestol med 51cm sæde bredde Beskrivelse: THL874-51 er en Heavy duty kørestol med 51cm sæde bredde og dobbelt Kors, det er en forkromet stål manuel kørestol og nem at folde kørestolen. sæde med PVC sæde og ryglæn til let at rengøre. Features:» forkromet stål manual...

Produktdetaljer

Tunge kørestol med 51cm sæde bredde


Beskrivelse/kontrol:

THL874-51 er en Heavy duty kørestol med 51cm sæde bredde og dobbelt Kors, det er en forkromet stål manuel kørestol og nem at folde kørestolen. sæde med PVC sæde og ryglæn til let at rengøre.


Funktioner:

» Forkromet stål manuel kørestol med dobbelt Kors

» Let at foldbar, 51cm sæde bredde

» 8" PVC forreste hjul

» 24" baghjul med solid dæk

» Tryk og lås hjul bremser

» Fast armlæn, er panelet arm rustfrit stål

» fast fodstøtter med aluminium trædefladernes

» PVC sæde og ryglæn er slidstærk og let at rengøre


Modulære, høj-styrke ramme

THL874-51 modulære ramme, modelleret efter industrien favorit Quickie 2, har høj styrke stål for øget kørestol holdbarhed. Dens udskiftelige, tunge komponenter rumme skiftende forhold med simple dele udskiftninger.


Brugerdefinerede Frame Setup

Hver THL874-51 kørestol er bygget til at holde dig aktiv ved at individuelt maksimere komfort og effektivitet. Sin justerbare aksel plade giver bedre hjul adgang, mens lav sædehøjder øge adgangen til gulvet til fods fremdrift. Vælg fra en række hjul, front bøjler, tilbage højder og handrims der passer til dine individuelle behov og livsstil.


Låsning Crossbrace og stabilisator Bar

THL874-51 udnytter en dobbelt låsning crossbrace og stabilisator bar at minimere ramme flex og skabe en mere stiv ride kvalitet. Dette sikrer, at mere energi overføres direkte fra dine arme eller fødder til aksler til den mest effektive fremdrift.


Hot Tags: tunge kørestol, Kina, leverandører, producenter, engros billige, fremstillet i Kina

Undersøgelse

You Might Also Like